Škola nogometa Batrina osvojila humanitarni turnir „Nisi sam“ u Požegi

poz

U organizaciji Katoličke gimnazije u Požegi, u vrijeme korizme, već pet godina održava se jedna hvale vrijedna humanitarno sportska manifestacija pod nazivom „Nisi sam“. Prikupljenim sredstvima od ulaznica i na druge načine pomažu one kojima je pomoć potrebita. Ove godine pomoć je namjenjena Stjepanu Segečiću iz Požege,

Stjepan je rođen 2003. godine i učenik je petog razreda Osnovne škole Julija Kempfa, dijagnosticirana mu je teška bolest kralježnice a prije nekoliko tjedana iamo je operaciju u Njemačkoj, no prije ove imao je niz operacija između ostalih i na mozgu i bubrezima.

Turnir je u dvorani „Tomislav Pirc“ otvorio gradonačelnik Vedran Neferović koji se zahvalio na odazivu ekipama (12 ekipa iz četiri županije 2005. godište i mlađi) i naglasio da je ovo danas jedna velika pobjeda dobrote i humanosti.

Pobjednik ovogodišnjeg turnira je Škola nogometa Batrina, drugo mjesto pripalo je ekipi NK Slavonija 1 a treći je HNK Cibalia.

Na kraju turnira sve mlade igrače pozdravio je biskup Antun Škvorčević i dodijelio pehar pobjednicima turnira.

„ Želim od srca zahvaliti svima koji znaju suosjećati s drugim, ekipa Batrine danas je pobijedila u nogometu, ali pravi pobjednik je čovjek, a ne lopta. Svi vi koji ste danas sudjelovali na ovom turniru ste pobjednici i obogatili ste ovu godinu milosrđa svojom dobrotom i suosjećajnošću“ istaknuo je biskup Škvorčević.

Fotografija: Josip Baltić

 

 

Možda vas zanima...