NK BATRINA PREKRASNIM BOJAMA PRIKAZALA BATRINSKU NOGOMETNU JESEN

Jučer je odigrano posljednje 13. kolo 1. ŽNL zapad. Kraj je to, službenog nogometa u našim seoskim ligama, u našem sokaku,  za ovu godinu. Ovu, klimatološki, prekrasnu jesen, divnim, krasnim, prirodnim bojama prikazao je NK Batrina.  Klub je to koji, od osnutka prije 62 godine, okuplja i povezuje mještane Batrine.
Pomlađena ekipa uz „senatore“,  ima izvrstan rezultat. Dijeli drugu poziciju na ljestvici sa okučanskim Psunj-Sokolom. Raduje  što su ovaj respektabilan rezultat postigli mladići, izdanci ŠN Batrina, naš kadar sa svjetlom budućnošću. Ostvaruju cilj kluba, u nadolazećoj reorganizaciji, biti član jedinstvene 1. ŽNL BPŽ, lige u kojoj je klub već  bio šampion i stjecajem okolnosti, prepustio drugoplasiranoj novogradiškoj Slogi, igranje kvalifikacija za viši rang, koje  su naši sportski prijatelji, bez problema prošli.
Batrina ima nadaleko poznatu školu  nogometa i dobar dio ove generacije kluba su polaznici te škole. Batrina ima petnaestak svojih igrača koji nastupaju u drugim  klubovima 3. HNL, MŽL i 1. ili 2. ŽNL u našem okruženju. Batrina ima niz trenera u nabrojanim ligama. Desetak naših mladića igraju u mlađim kategorijama NK Osijek. Veliko je to bogatstvo sa kakvim se ne mogu podičiti niti manji gradovi u našem okruženju.
Lijep je osjećaj pogledati ljestvicu na kojoj je zapisan ovaj rezultat, Prekrasno je osjetiti pobjedničku atmosferu u klubu i oko kluba.
Treba čestitati, prije svega, mladićima koji su ovaj rezultat ostvarili. Važno je čestitati i gospodinu Mići Tomljenoviću, treneru koji ih je vodio prema ovom uspjehu. Hvala i gospodinu Stjepanu Reniću, koji je ovo sve pripremio a koji, zbog zdravstvenih problema  nije ove jeseni bio u svojstvu glavnog trenera. Hvala dečkima koji su došli igrati za Batrinu i postadoše naši Batrinčani. Sve čestitke upravi, na čelu sa izvrsnim predsjednikom Stjepanom Božičevićem, koja  je stvorila sve materijalne preduvjete za ovaj izvrstan rezultat.
Svakako i zahvala i čestitke obitelji Ocvirek njihovoj  tvrtki Metaloplast koja već generacijama svesrdno pomaže naš klub.
Lijepo je ovog  ponedjeljka pogledati  ljestvicu 1. ŽNL zapad, lijepo je danas osjećati se Batrinčaninom.
Bravo dečki!

Možda vas zanima...