DAN OPĆINE NOVA KAPELA – NAJAVA

Slijedećeg vikenda, u subotu i nedjelju 11. i 12. kolovoza, proslaviti će se Dan općine Nova Kapela i blagdan Svete Klare. U subotu od 21.00  sat na ljetnoj pozornici započeti će Rock večer, za mlade i one starije koji se još osjećaju rokerski. Nastupit će Boris&Zoran Tomac i The unimogs band.
Nedjelja započinje tradicionalnim robnim i stočnim sajmom.
Sveta misa služiti će se u 9.30 minuta u župnoj crkvi, nakon koje će se položiti vijenci kod spomenika poginulim braniteljima iz Domovinskog rata. Svečana sjednica Općinskog vijeća održati će se u Hrvatskom domu u 11.00 sati.
U popodnevnom programu biti će za svakog po nešto. Od sporta biti će tu mini rukomet, prijateljska nogometna utakmica, lokalni „el clasico“ između NK Slavonac i NK Batrina, cestovna utrka Stara Kapela-Dragovci-Batrina-Nova Kapela. Biti će i natjecanje vatrogasne mladeži.
Za ljubitelje konja i konjskih zaprega tu je utrka konjskih zaprega na stočnoj pijaci.
Zabavna večer započinje od 20.30 minuta, koju će otvoriti svojim nastupima Pjevačka skupina Udruge umirovljenika Nova Kapela i već sada kultna pjevačka skupina „Golubice“ iz Batrine.
Glavni gosti večeri su članovi Tamburaškog sastava „Fijaker“ iz Osijeka. Oko 22.00 posjetitelji će moći svjedočiti i svečanom vatrometu.
U organizaciji Općine Nova Kapela za sve posjetitelje osigurano je besplatno piće kao i čobanac i fiš. Čobanac će pripremiti lokalne lovačke udruge a fiš ribičke udruge iz Siča i Nove Kapele.
Detaljni program i satnicu možete vidjeti klikom na plakat u prilogu.

Možda vas zanima...