6. BATRINSKE GASTRO VEČERI-NAJAVA

gastro 1 gastro jpg

Četiri lokalne udruge po šesti puta organiziraju, sada već kultne, batrinske Gastro večeri. Priliku za posjetu i kušanje gastronomskih specijaliteta i delicija imat će te 14., 15. i 16. srpnja. Prošlogodišnje su bile do sada najbolje po posjećenosti ali i po sredstvima koja su prikupile udruge svojim marljivim radom.

Pripreme su već u punom jeku. Veliki je to posao kojeg odrađuje oko 100 vrijednih volontera sve u cilju promidžbe i boljitka Batrine. Sve se radi na dobrovoljnoj osnovi, jednostavno svaka udruga se natječe koja će više doprinijeti organizaciji a time i prihodu koji će biti, kroz projekte, uložen u selo. Neke udruge imaju i licencirane članove za pisanje europskih projekata. Zajedništvo se osjeća na svakom mjestu, svatko daje maksimum, ništa nije teško kada se zna da se time doprinosi svome naselju. Najljepše će ga biti vidjeti na dane Gastro večeri, kada tih 100 vrijednih volontera-amatera obuče majice sa logom kojim se izražava ljubav prema svome selu. Svi koji su uključeni željeli bi da vrijeme bude ljepo, da dođe što više posjetitelja i da budu zadovoljni. Po završetku i transparentnom obračunu svi će biti sretni jer će se sav prihod uložiti u bolji i ugodniji život mještana Batrine.

Dođite i uživajte i znajte da sve što potrošite, ovi marljivi organizatori, koji paze na svaku lipu troškova, znati će uložiti u prave stvari.
Klikom na plakatu možete vidjeti detaljni program Gastro večeri-Batrina 2016.

Možda vas zanima...