ČESTITKA PREDSJEDNIKA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE NOVA KAPELA

Prenosimo vam čestitku Predsjednika Općinskog vijeća Općine Nova Kapela gospodina Ante Žagrića, koja je tijekom dana stigla na redakcijski e-mail:

Drage sumještanke i sumještani općine Nova Kapela,

U prigodi Božića i božićnih blagdana želim vam zdravlje, sreću i zadovoljstvo u obitelji, a svim poslovnim suradnicima, ustanovama, udrugama i svim ljudima dobre volje, želimo puno uspjeha u daljnjoj suradnji na dobrobit svih građana Općine Nova Kapela.
Zahvaljujem se svim općinskim vijećnicima na konstruktivnim raspravama na sjednicama Općinskog vijeća koje su vodile prosperitetu našega kraja.
Svima vama koji ste dali svoj doprinos gospodarskom, kulturnom i sportskom razvoju naše Općine, najiskrenije zahvaljujem na ukazanom povjerenju i potpori, jer bez vašeg doprinosa nemoguće je ostvarivati kvalitetno zadovoljavanje potreba i želje žitelja općine Nova Kapela, a posebno djece i mladih.
Uz sve aktualne zadatke i planove, nova godina pred nas postavlja i nove izazove, no vjerujem da smo zajedničkim zalaganjem sposobni ostvariti postavljene ciljeve za opće dobro svih.

Čestit Božić te uspješnu i sretnu Novu 2017. godinu, želi vam

Predsjednik Općinskog vijeća Općine Nova Kapela

Anto Žagrić

Možda vas zanima...