DAN OPĆINE NOVA KAPELA – NAJAVA

k1 k2

Bogatim programom, kojeg su pripremili općinska uprava, u suradnji sa mjesnim udrugama, stanovnici općine Nova Kapela proslaviti će, 5., 12. i 13. kolovoza, Dan općine Nova Kapela i blagdan Svete Klare.

5. kolovoza, s početkom u 18.00 sati, na malonogometnom igralištu u Novoj Kapeli, iza pošte, započeti će malonogometni turnir kojeg organizira Općina i MNK Moby Dick. Ovo je tradicionalni malonogometni turnir u kojem sudjeluju ekipe svih mjesnih odbora s područja općine. Turnir će potrajati dugo u noć.

12.kolovoza, od 7.00 sati, je tradicionalni robni i stočni sajam.

U 10.00 sati je sveta misa u župnoj crkvi, a nakon mise, u 11.30, je polaganje vijenaca ispred spomenika poginulim braniteljima iz Domovinskog rata, na mjesnom groblju u Novoj Kapeli.
12.00 sati u Hrvatskom domu u Novoj Kapeli započeti će svečana sjednica Općinskog vijeća, nakon koje će za nazočne biti upriličen prigodni domjenak.

13. kolovoza od 16.00 sati, na slavončevom nogometnom igralištu, počinje paintball turnir u organizaciji Općine i Paintball kluba Frikovi.
17.00-18.00 sati na programu su vježbe vatrogasne mladeži od 6-12 godina, u kojima sudjeluje mladež DVD-a Nova Kapela-Batrina, Seoce, Bili Brig, Magić Mala i Srednji Lipovac.
18.00-20.00 sati su utrke konjskih zaprega na stočnoj pijaci.

20.00 sati početak je zabavne večeri na ljetnoj pozornici. Nastupiti će Pjevačka skupina udruge umirovljenika općine Nova Kapela, školski tamburaški orkestar i tamburaški sastav Hrvatice.

21.00 sati svoj nastup započeti će glavne gošće večeri bend Učiteljice (poslušajte ih ovdje).

Od kasnog popodneva svi posjetitelji moći će besplatno kušati sokove, pivo i vino kao i slavonski čobanac te fiš paprikaš. Čobanac kuhaju mastershefovi lovačkih udruga Kuna iz Batrine, Babja Gora iz Nove Kapele i Fazan iz Siča. Fiš će prirediti kuhari ribičkih udruga Vlakanac iz Siča i Štuka iz Nove Kapele.

k3 k4

 

 

 

 

Možda vas zanima...