8. BATRINSKE GASTRO VEČERI – NAJAVA

Pet lokalnih udruga, osmi puta za redom organiziraju, sada već kultne, batrinske Gastro večeri. Priliku za posjetu i kušanje gastronomskih specijaliteta i delicija imat će te 19., 20. i 21. srpnja. Prošlogodišnje su bile do sada najbolje po posjećenosti ali i po sredstvima koja su prikupile udruge svojim marljivim radom.

Pripreme su već u punom jeku. Veliki je to posao kojeg odrađuje preko 100 vrijednih volontera sve u cilju promidžbe i boljitka Batrine. Sve se radi na dobrovoljnoj osnovi. Jednostavno, svaka udruga se natječe koja će više doprinijeti organizacij,i a time i prihodu koji će, kroz razne projekte biti uložen u selo. Zajedništvo se osjeća na svakom koraku, svatko daje maksimum, ništa nije teško kada se zna da se time doprinosi svome naselju. Najljepše će ga biti vidjeti na dane Gastro večeri, kada tih 100 vrijednih volontera-amatera obuče majice sa logom kojim se izražava ljubav prema svome selu. Svi koji su uključeni željeli bi da vrijeme bude lijepo, da dođe što više posjetitelja i da budu zadovoljni.

Dođite i uživajte u gastro delicijama, dobroj glazbi i velikoj ponudi pića na atraktivnoj lokaciji u središnjem batrinskom parku.
Klikom na plakatu možete vidjeti detaljni program Gastro večeri-Batrina 2018.

Možda vas zanima...