Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mediades/public_html/slavonskaposavina.com.hr/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
JEDNOGLASNO USVOJEN PRORAČUN OPĆINE NOVA KAPELA ZA 2018. GODINU - Slavonska Posavina

JEDNOGLASNO USVOJEN PRORAČUN OPĆINE NOVA KAPELA ZA 2018. GODINU

U utorak 19. prosinca u Općinskoj vijećnici u Novoj Kapeli održana 4. sjednica Općinskog vijeća Općine Nova Kapela. Vijeće je pod predsjedanjem predsjednika Ante Žagrića odradilo sve točke dnevnog reda, od kojih su središnje točke bile  Izmjene i dopune Proračuna za 2017. godinu – Rebalans te usvajanje Proračuna Općine Nova Kapela za 2018. godinu. Neke Općine i gradovi ovih dana muku muče sa Proračunima ali to u Novoj Kapeli nije slučaj. Mirna atmosfera na sjednicama jamac su stabilnosti.

Nakon iznesenog prijedloga Proračuna za 2018. godinu, u tolerantnoj atmosferi, raspravilo se o Proračunu, iz čega se može zaključiti da su svi vijećnici zadovoljni prijedlogom Proračuna. Uravnoteženi proračun u iznosu 12.831.334,00 kune usvojen je jednoglasno s 12 glasova nazočnih vijećnika (jedan vijećnik bio otsutan).

Vijećnici su nakon sjednice tradicionalnim domjenkom zaključili ovu godinu na odlasku.

Možda vas zanima...