NAJAVA 5. GASTRO VEČERI U BATRINI

GASTRO 2015 (1)

Udruga  Sveti Antun Batrina, nogometni klub  Batrina, lovačka udruga Kuna Batrina, KUD Šokadija Batrina te udruga Sveta Klara Nova Kapela-Batrina , ove godine po 5. puta, u  batrinskom parku, organiziraju turističko-gastro manifestaciju GASTRO VEČERI BATRINA 2015.

Četvrtak 16. srpnja od 20.00 sati pod velikim šatorom koji će biti smješten na igralištu za male sportove, počinje  DJ-party. Dakle večer je to za mlađu populaciju i sve one koji se mlado osjećaju, da se uz dobrog DJ, bogat šank, coctail bar te roštilj, dobro provedu.

Petak 17. srpnja od 18.00 sati posjetitelji će moći kušati šarana pečenog u procjepu i fiš paprikaš. Za one koji nisu ljubitelji ribljih delicija, lovci će ponuditi svoje specijalitete iz kotlića i sa roštilja, a ako ima takvih koji ne preferiraju ribičke i lovačke specijalitete, u ponudi će biti i janjetina sa ražnja.

U subotu 18. srpnja od 14.00 sati, gurmani će po prvi puta na gastro večerima, moći kušati specijalitet dana – bika sa ražnja. Uz ovu gastro poslasticu biti će i ponuda ostalih jela- ribičkih i lovačkih specijaliteta.

Od 16.00 na stadionu u Batrini igraju se utakmice prvog dana 23. memorijalnog nogometnog turnira STJEPAN KNEZOVIĆ-ĆIPE i ANTO ŠUTALO, na kojem su ove godine sudionici NK MARSONIJA iz Slavonskog Broda, NK SLAVONAC iz Nove Kapele, NK ORIOLIK iz Oriovca i NK SVJETLOST iz Lužana. Turnir će biti prigoda da posjetitelji gastro večeri pogledaju i dvije dobre nogometne utakmice.

U petak i subotu posjetitelje će, bez stanke, zabavljati MEGA BAND i tamburaški sastav TKANICA.

Pokrovitelj manifestacije je Turistička zajednica općine Nova Kapela.

Možda vas zanima...