PRIJAVITE SVOJ ŠVARGL NA 11. ŠVARGLIJADU U STAROM PETROVOM SELU ILI PLANIRAJTE SVOJ DOLAZAK NA OVU GASTRO MANIFESTACIJU

Udruga „Kulin bećarac“ iz Starog Petrovog Sela, po 11. puta organizira Švarglijadu, natjecanje na kojem se ocjenjuje kvaliteta ovog autohtonog slavonskog gastro specijaliteta.
Ocjenu donosi stručni ocjenjivački sud ali i publika nazočna u dvorani. Organizator je za pobjednike pripremio bogate nagrade.
Švarglijada će se održati 27. siječnja 2018. godine (subota) u Hrvatskom pučkom domu u Starom Petrovom Selu s početkom u 20.00 sati.

Raduje što na posljednjih nekoliko Švarglijada pobjeđuju mladi natjecatelji, što je sigurno jamstvo da se tradicija ove delicije neće prekinuti.

Na zabavi sa bogatom večerom posjetitelje će zabavljati poznati Tamburaški sastav Fijaker. Ulaznica s konzumacijom stoji 100 kuna i može se kupiti u caffe baru Antonio u Starom Petrovom Selu.
Organizator ovim putem poziva sve potencijalne natjecatelje da se mogu prijaviti na brojeve: 098/263-148 (Adam Tomičić) i 091/252-68-37 (Slavko Mikulić). Natjecatelji švargl predaju organizatoru na dan manifestacije od 19.00 do 20.00 sati . Ulaz s konzumacijom za natjecatelje je besplatan.

Fotografije: plakat 11. Švarglijade i prošlogodišnji natjecatelji

Možda vas zanima...