PRORAČUN OPĆINE NOVA KAPELA ZA 2017. GODINU USVOJEN BEZ I JEDNOG GLASA PROTIV

Sinoć je u Općinskoj vijećnici u Novoj Kapeli održana 19. sjednica Općinskog vijeća Općine Nova Kapela. Vijeće je pod predsjedanjem predsjednika Ante Žagrića odradilo 14 točaka dnevnog reda, od kojih su središnje točke bile  Izmjene i dopune Proračuna za 2016. godinu – Rebalans te usvajanje Proračuna Općine Nova Kapela za 2017. godinu. Neke Općine i gradovi ovih dana muku muče sa Proračunima ali to u Novoj Kapeli nije slučaj. Mirna atmosfera na sjednicama jamac su stabilnosti.
U tolerantnoj raspravi Rebalans proračuna za 2016. godinu je usvojen za 8 glasova za (6 HSS, 1 nezavisna lista A. Žagrić i 1 HDSSB) te 4 suzdržana glasa (HDZ). Mora se naglasiti da je Proračun koji juče rebalansiran prošle godine usvojen jednoglasno.
Nakon iznesenog prijedloga Proračuna za 2017. godinu nije podnesen niti jedan Amandman na Proračun, iz čega se može zaključiti da su svi vijećnici zadovoljni prijedlogom Proračuna. Uravnoteženi proračun u iznosu 13.739.380,00 kuna usvojen je sa 8 glasova za (6 HSS, 1 nezavisna lista A. Žagrić i 1 HDSSB).

Vijećnici su nakon sjednice tradicionalnim domjenkom zaključili ovu godinu na odlasku.

Možda vas zanima...