ŠKOLA NOGOMETA BATRINA OSVOJILA TURNIR U BRODSKOM VAROŠU I ODIGRALA UTAKMICE SA VRŠNJACIMA ZAGREBAČKOG DINAMA

  • Š1
  • Š2
  • Š3
  • Š4

 

Škola nogometa Batrina nakon uspješno organiziranog turnira u Batrini sudjelovala je sa uzrastom limaća i mlađih pionira 22.i 23. kolovoza na turniru u Brodskom Varošu povodom manifestacije Dani Luke Lukića. Na ovom jakom turniru selekcija limaća osvojila je prvo mjesto i zlatne medalje.

29. kolovoza, prošle subote Škola nogometa Batrina za svoje polaznike i roditelje organizirala je posjet Zagrebu gdje su odigrali svoje utakmice mlađi pioniri i limaći sa istim uzrastom zagrebačkog Dinama. Mlađi pioniri igrali su sa mlađim pionirima Dinama i to onima koji su prošli selekciju, dakle najboljima iz tog uzrasta i izgubili 8:0. Limaći su igrali sa otvorenom školom Dinama (oni koji još nisu prošli selekciju) i batrinčani su pobjedili rezultatom 13:0.

Ipak rezultati ovdje nisu bili u prvom planu, doživljaj je bio za djecu a i za roditelje, jer su se mogli fotografirati sa Dinamovim zvijezdama Soudnijem, Machadom i braćom Mamić.

Očekujemo ekskluzivne fotografije i ako ih dobijemo objaviti ćemo ih u zasebnoj foto galeriji, a za sada pogledajte fotke do kojih smo došli putem fb odnosno homepage Škole nogometa Batrina.

Možda vas zanima...