10.000 POSJETITELJA PRVOG DANA VINKOVAČKIH JESENI!

v v1

Početak 50. Vinkovačkih jeseni privukao je veliko zanimanje Vinkovčana i njihovih gostiju. Slavonski sokak, Sajam gospodarstva i obrtništva, Folklorne večeri, te koncerti Jelene Rozge i Tamburaškog sastava Garavuše, kao i niz drugih popratnih priredbi, privukli su veliki broj gledatelja. Izvrstan je to uvod u jubilarno izdanje manifestacije, koja s puno bogatijim programom želi privući mlade, koji su budućnost Vinkovačkih jeseni.

Ni drugi dan neće biti ništa manje zanimljiv, čak štoviše… Subota je još više posvećena mladoj publici. Već u 15 sati u dvorištu Tehnološkog parka započet će GRAFFITI JAM u kojem će Udruga HIP-HOP Vinkovci ugostiti grafitere iz cijele Hrvatske, pa i šire.
U 17:30 sati u glavnom šatoru održat će se prvi dio Međužupanijske smotre folklora dječjih skupina, koja će označiti početak Dječjih vinkovačkih jeseni.
Nakon smotre dječjih skupina nastavlja se program Urbanih jeseni. Naime, na pozornicu će izaći grupa Elemental, a u sklopu manifestacije HIP-HOP na Orionu. Drugi dan program u šatoru zatvorit će jubilarno deseto izdanje Techno party-ja Vinkovačke jeseni. Nakon Elementala nastupit će DJ Valentino Kanzyani, a nakon njega u svojevrsnom afterpartyju zasvirat će DJ Alen & Adama, te Onio.
Zanimljivo će biti i na maloj pozornici na Slavonskom sokaku. Na Trgu 7 čula oko 15 sati trebale bi nastupiti dječje folklorne skupine, u 17:00 okupljene na Sokaku zabavljat će Tamburaški orkestar sa solistima i ženska pjevačka skupina KUD-a Šumari, a oko 18:30 sati vidjt ćemo još jedan event u sklopu HIP-HOP-a na Orionu. Radi se o već tradicionalnom natjecanju u breakdanceu, koji će i ove godine biti međunarodnog karaktera.

Možda vas zanima...