8. švarglijada u Starom Petrovom Selu

svarg

Najava 8. švarglijade u Starom Petrovom Selu

Kako smo doznali od Adama Tomičića predsjednika udruge kulinara „Kulin-bećarac“iz Starog Petrovog Sela , i ove godine  ova udruga organizira tradicionalnu turističku manifestaciju „ 8. švarglijada u Hrvata“. Švarglijada se održava  31. siječnja 2015. godine, sa početkom u 20 sati u Hrvatskom pučkom domu u Starom Petrovom Selu.

Suorganizator manifestacije je Turistička zajednica Staro Petrovo Selo, pokrovitelj je općina Staro Petrovo Selo. Brojni sponzori su se također uključili u organizaciju ove manifestacije koja za cilj ima  održavanje proizvodnje autohtonog slavonskog proizvoda i prezentaciju Slavonije u Hrvatskoj, Europi i svijetu. Medijski pokrovitelji su Hrvatski radio Bljesak Okučani, Radio Nova Gradiška i portal Slavonska posavina.

Natjecatelji se mogu prijaviti predsjedniku udruge „Kulin-bećarac“ Adamu Tomičiću na mobitel 098 263 148 ili tajniku udruge Slavku Mikuliću na mobitel 091 252 68 37.

Ulaznice po cijeni od 100 kuna  možete kupiti kod navedenih čelnika udruge ili u caffe baru  ANTONIO  u Starom Petrovom Selu.

Možda vas zanima...