NAJAVA 24. MEMORIJALA STJEPAN KNEZOVIĆ-ĆIPE I ANTO ŠUTALO

ćipe anto turn jpg

Prošlo je 25  godina od početka Domovinskog rata u kojem je Batrina izgubila svoja dva sina, dva viteza, a nogometni klub Batrina svoja dva igrača Stjepana Knezovića i Antu Šutala. Njima u spomen klub 24. puta za redom, u subotu 23. srpnja i u nedjelju 24. srpnja, organizira memorijalni nogometni turnir. Okupiti će se tih dana njihovi prijatelji, suborci, rodbina, mještani i kroz druženje, priču i nogometnu igru prisjećati se njihovih života i velikih i hrabrih djela.

U subotnjem dijelu sportskog programa u 16.30 sati sastati će se ekipe  NK Svjetlosti iz Lužana i NK Omladinca  iz Vrbove a u 18.30 sati igrati će NK Slavonac iz Nove Kapela i NK Slavonac iz Slavonskog Kobaša.

U nedjelju u 9.00 sati biti će polaganje cvijeća na vječna počivališta Ante i Ćipe na groblju u Novoj Kapeli a u 9.30 sati održati će se komemoracija na stadionu u Batrini.

U popodnevnom sportskom programu u 15.30 igra se utakmica za 3. mjesto a u 17.15 domaćin NK Batrina igra revijalnu utakmicu protiv NK Mladosti iz Cernika. Finalna utakmica igra se u 18.30 sati.

 

Možda vas zanima...