NOVA KOSILICA NOGOMETAŠIMA BATRINE

  • kos naslov
  • kos1
  • kos2

 

Tijekom današnjeg dana načelnik Općine Nova Kapela Ivan Šmit, uručio je vrijednu donaciju općine nogometnom klubu Batrina. Stigla je, tehnički napredna, vrlo vrijedna kosilica za održavanje dva travnata terena na kojima rade tri selekcije kluba i nekoliko selekcija Škole nogometa Batrina.
Razgovarali smo sa Stjepanom Božićevićem, predsjednikom kluba:
„Sedam mjeseci sam predsjednik kluba. Kompleksan je to posao, no nosimo se kako znamo i možemo. Kosilica koju smo imali, davno je svoje odradila, „krpali“ smo koliko smo mogli ali dalje nije išlo. Općina nam je izlazila u susret i pokosila igralište kada smo god tražili. To nije riješenje a stroj puno košta.
Jučer ujutro nazvao me načelnik Šmit i pitao šta je sa kosilicom, da li smo je popravili? Rekao sam da nismo a on me tada toliko iznenadio rečenicom : Sutra vam stiže nova kosilica.
Zahvaljujem se i ovim putem Općini Nova Kapela a posebno načelniku Ivanu Šmitu.

Zaista je ovo vrijedna donacija, koja bi uz dobro održavanje, trebala trajati godinama. Oružar Sušac najviše se razveselio jer ća moći idealno pripremiti teren za nedjeljni lokalni derbi sa vrbovačkim „Omladincem“ kojeg s klupe vodi Batrinčanin Hrvoje Wdovjak. Iz uprave pozivaju gledatelje jer ovo će sigurno biti zanimljiva utakmica.

Možda vas zanima...