KAKO SE PRIPREMA NK „NEHAJ“ IZ SENJA, SUPARNIK NK „BATRINE“ U PRETKOLU HRVATSKOG KUPA

NK „Batrina“ 23. kolovoza putuje u Senj na pretkolo hrvatskog kupa gdje će odigrati utakmicu protiv NK „Nehaj“, člana 4 HNL. Pratit ćemo lokalne portale s tog područja pa vam pobliže predstaviti klub koji je na putu NK „Batrina“ za plasman u šesnaestinu finala nacionalnog kupa. NK „Nehaj“ igrao je jučer u Otočcu memorijalnu utakmicu. Evo što o tom piše portal SportCom.hr:

Otočac i Nehaj odigrali neodlučeno u žustroj memorijalnoj utakmici

Autor Stjepan Lončarić Nedjelja, 30 srpnja 2017 10:35

Memorijalna utakmica Aleksandar Vojnić-Aco

OTOČAC – NEHAJ 1:1
Igralište Otočac. Sudac: Lulić (Perušić)

Strijelci: 0:1 J. Prpić (25), 1:1 Vuković (60).

OTOČAC: A. Krznarić, Benčić, Draženović, Mihić, Banić, Vukić, Orešković, Vuković, Ostović, M. Krznarić, Bunjevčević. Još su igrali: Rudelić, M. Smolčić, J, Smolčić, Radončić, Bogdanić, J. Krznarić, Vidmar, Špoljarić

NEHAJ: Baričević, Babić, Rončević, Savić, Čačić, Tomljanović, Biondić, Prpić, Tomić, Vukelić, Tomac. Još su igrali: Hodak, Bilen, R. Starčević, I. Starčević, Prizmić

Zajednica sportskih udruga Grada Otočca i NK Otočac organizirali su memorijalnu utakmicu u znak sjećanja na igrača, trenera, saveznog suca i prijatelja kluba Aleksandra Vojnića-Acu.

S obzirom da je ovo za ova kluba bila prva ogledna utakmica akteri su ušli sa mnogo žara. Čak i pretjeranog…

Vrućina na stadionu, a čarke među igračima u ogledu dvije momčadi iz Ličko-senjske županije, koje igraju u MŽL NS Rijeka. U žustrom ogledu nije ništa nedostajalo, pravi prvenstveni susret.

Poveli su uskoci nakon slobodnog udarca Prpića, dok je izjednačenje uslijedilo nakon dalekometnog udarca Vukovića.

Otočac će u nastavku odigravanja pripremnih utakmica igrati 4. kolovoza sa Vinodolom, uzvratiti će Nehaju u Senju (9.8.), a Trešnjevku će ugostiti 19. kolovoza.

Nehaj će već u utorak ugostiti na svojem terenu Crikvenicu, a idući vikend klubovi iz regije odlaze na turnir NK Bunjevac-Gavrana u Krivi put na kojemu će nastupiti Halubjan, Nehaj, Crikvenica i domaćin Bunjevac-Gavran.

Uzvrat subotnje utakmice igrat će se 9. kolovoza u Senju, a generalnu probu uskoci će imati sa Kraljevicom 19. kolovoza.

Autor Stjepan Lončarić Nedjelja, 30 srpnja 2017 10:35
Izvor: SportCom.hr

 

 

Možda vas zanima...