ŠKOLA NOGOMETA BATRINA PRIGODNO SE ZAHVALILA DONATORIMA I NAJAVILA TURNIRE U 2017. GODINI (FOTO GALERIJA)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

 

Škola nogometa Batrina sportski je kolektiv i udruga za primjer kako se marljivim i upornim radom, te velikom pomoći roditelja polaznika, postižu izvrsni rezultati. Rezultati su impresivniji jer su postignuti u sredini koja je limitirana brojem žitelja. Škola ima polaznike uglavnom s područja općine Nova Kapela i trenutno ih je četrdesetak u četiri dobne kategorije. Kroz svoju, gotovo dvadesetgodišnju, povijest ovu školu, pod budnim okom i dirigentskom palicom trenera Željka Renke, polazilo je nekoliko stotina polaznika, od kojih je nekolicina završila i u klubovima visokih rangova u zemlji i inozemstvu. Jedan od polaznika bio je i Andrej Lukić, standardni prvotimac NK Osijek.
Rad škole nogometa prepoznali su i čelnici lokalne samouprave te nekolicina gospodarstvenika koji u okviru svojih mogućnosti podupiru rad ove udruge.

Uprava, trener i roditelji, sinoć su u prostoru pizzerije Bonaca u Lužanima upriličili prigodni domjenak, na kojem su se zahvalili donatorima te ih darivali prigodnim zahvalnicama i poklonima.
Predsjednik Antonio Donković i član uprave Kruno Bošković naglasili su dobru suradnju s čelnicima Općine Nova Kapela te grada Pleternice. Zahvalili su roditeljima koji aktivno sudjeluju u pripremi svih događanja te prate i prevoze polaznike škole na turnire i gostovanja. Najavili su turnir CEDEVITA CUP Batrina 2017. koji će se igrati 25. i 26. veljače te 4. i 5. ožujka, na kojem će sudjelovati ekipe u četiri uzrasne kategorije. Turnir će se igrati u Školsko-sportskoj dvorani OŠ Antun Mihanović. U kolovozu će biti organiziran tradicionalni turnir na terenu stadiona u Batrini.
U ime svih koji su primili zahvalnice zahvalio se načelnik Općine Nova Kapela Ivan Šmit. Pohvalio je rad Škole nogometa, rezultate, te povezanost roditelja sa radom udruge. Impresioniran je radom trenera Željka Renke. Naglasio je da će Općina i on osobno pomagati rad ove udruge kojom se mogu ponositi njeni članovi, polaznici, roditelji ali i  lokalna zajednica.

Možda vas zanima...