UTRKE KONJSKIH ZAPREGA U NEDJELJU U NOVOJ KAPELI

COKICAZAPR1

Utrke konjskih zaprega koje su se trebale održati u programu Dana općine Nova Kapela prošle nedjelje, zbog kiše su nažalost morale biti odgođene iako su natjecatelji i poligon bili spremni. Raskvašeni teren trkališta bio je preveliki rizik za konje i donešena je razumna odluka o odgodi ove manifestacije. Glavni organizator Ivan Krolo veliki entuzijasta, zaljubljenik u konje, uzgajivač i natjecatelj, rekao nam je tada da ne odustaje i da će svakako pokušati dogovoriti sa kolegama natjecateljima da se utrka ipak održi u nekom drugom terminu. Naišao je na razumjevanje i potporu pokrovitelja i glavnog sponzora ove manifestacije općine Nova Kapela i evo u nedjelju 23. kolovoza, u predvečerje sv. Bartola, održati će se vrlo zanimljiva i u našoj općini rijetko viđena manifestacija.

Kako smo obaviješteni iz naših izvora u tijeku su pregovori o pjevačkom nastupu batrinskih Golubica (koje su također trebale nastupiti u pučkoj večeri za Dan općine) na ovoj manifestaciji što ju učinilo još atraktivnijom.

Organizatori su osigurali bogati buffet.

Posjetitelji  koji su prisustvovali pučkom obilježavanju Dana općine prošle nedjelje imali su na izbor u istom terminu niz događanja koji su ih mogli privući, a u nedjelju 23.8. u 15.00  sati ovo je jedini događaj i za očekivati je da će privući veliki broj zainteresiranih gledatelja.

Možda vas zanima...