HSP-AS U OPĆINI NOVA KAPELA OZBILJNO RAČUNA NA GLASOVE BIRAČA DESNOG SPEKTRA

Krajem siječnja, kako piše na službenim stranicama HSP-AS BPŽ, na nepoznatoj lokaciji, u općini Nova Kapela održan je sastanak na kojem je Krešimir Madarić imenovan koordinatorom a u radu ih potiče jedan od najstarijih i najiskusnijih članova stranke i prvi među osnivačima HSP AS gospodin Marijan Dosegović, vjerojatni kandidat za visoko mjesto na listi za Županijsku skupštinu BPŽ.

Tekst prenosimo u cijelosti:
Večeras (27. siječnja) je predsjednica Županijskog vijeća HSP AS Brodsko-posavske županije Katica Golubičić uručila odluku o imenovanju koordinatorom za općinsku Podružnicu Nova Kapela gospodinu Krešimiru Madariću, koji je nakon nezadovoljstva dosadašnjim radom ili bolje reći neradom u HKS, danas su u Novoj Kapeli potpisao zamolnicu za učlanjenje u HSP dr. Ante Starčević.

Uz donedavnog općinskog čelnika Ruže Tomašić, zamolnicu za učlanjenje je potpisao i dugogodišnji pravaš Tihomir Jušić. Tim činom su se vratili u matično pravaško jato i jasno opredijelili koga će podržati i zastupati na skorašnjim lokalnim izborima.

Po obavljenoj reviziji članstva, podružnica HSP AS Nova Kapela broji preko pedeset aktivnih članova koje u radu potiče jedan od najstarijih i najiskusnijih članova stranke i prvi među osnivačima HSP AS gospodin Marijan Dosegović.

Izvor teksta i fotografija: http://www.hspas-bpz.com/index.php/339-kresimir-madaric-koordinator-opcinske-podruznice-nova-kapela

Možda vas zanima...