HUMANITARNA AKCIJA “BOŽIĆNA ZVIJEZDA”

„Božićna zvijezda“ za Anamariu Sabljak i Margaretu Sedlarević

FINAL Plakat za bozicni koncert SB 2015 bordo

Kako nas je obavijestila Iva Kekez jedna od organizatorica, studenti pete godine Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Slavonskom Brodu svake godine organiziraju humanitarnu priredbu u 12. mjesecu pod nazivom „Božićna zvijezda“. Svake godine prikupljeni novac donira se onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ove godine novac će se prikupljati za Margaretu Sedlarević i Anamariu Sabljak, djevojke koje pohađaju Poljoprivrednu školu u Slavonskom Brodu i teško su stradale u prometnoj nesreći.

Praksa im je u tjednu prije završne priredbe nastupati u brodskim vrtićima i školama te organizirati prodaju božićnih ukrasa na štandovima na Korzu, tržnici, u City Colosseumu i Poljoprivrednoj školi.
Osim toga, u većini brodskih kafića, kozmetičkih i frizerskih salona od prošlog su tjedna ostavljene teglice u koje  gosti mogu ubaciti svoj dobrovoljni prilog.
Velika završna priredba održat će se 17. prosinca u KKD Ivana Brlić – Mažuranić s početkom u 18:00h.
Raznolikim glazbenim, dramskim i plesnim programom zabavit će sve posjetitelje i svi zajedno pridonijeti jednoj akciji velika srca. Nastupat će: Foklorni ansambl Broda, Josip Alar, Sabina Bogdanović, Športski plesni klub Astra, dramska i plesna skupina Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti te pjevački zbor.

Karte su u pretprodaji po cijeni od 10kn i možete ih kupiti na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti ili na Facebook događaju “Božićna zvijezda 2015.”

Možda vas zanima...