KREŠO KREŠIMIR JAKOVAC NIJE SUSPENDIRAN

kreso

Kako se u medijima može pročitati, u HDSSB se nešto događa. Tko je u pravu najvjerojatnije će reći Ministarstvo uprave. U poplavi suspenzija  s jedne i druge strane, pročuo se glas, da je Krešo Krešimir Jakovac predsjednik Općinskog odbora HDSSBa Nova Kapela i visokopozicionirani i iskusni lokalni političar, omiljen kod puka, suspeniran. Ovih dana pokušali smo provjeriti točnost ove infornacije, no dobivali smo kontradiktorne tvrdnje, što je u ovakvoj situaciji i logično.
Sinoć su suprotstavljene strane održale u Osijeku svaka svoj skup. Krešo Krešimir Jakovac pojavio se na brojnijem skupu, kojega je organizator predsjednik HDSSBa Dragan Vulin. Na fotografiji objavljenoj na službenom  fb homepageu HDSSBa, vidljivo je da Krešo Krešimir Jakovac sjedi u drugom redu, odmah iza vodstva stranke, što bi značilo, da je u ovim malim čarkama i profitirao, odnosno da mu je rejting skočio.
Budući da je Krešo Krešimir Jakovac, kao iskusan, vrijedan i vjerodostojan političar, poželjan predizborni koalicijski partner  dijelu novokapelačkih općinskih lista koje su sa Krešimirom već poodmakle u pregovorima, ova događanja oko suspenzija unijela su nemir u te pregovore.
Fotografija govori sve – Krešo Krešimir Jakovac nije suspendiran i svi koji ga žele na svojoj listi, mogu zaključivati pregovore o predizbornoj koaliciji, dapače zbog naraslog rejtinga, mogu mu nuditi i mjesta pri vrhu svojih koalicijskih lista.

Fotografija: fb homepage HDSSB

Možda vas zanima...