ŽELJKO SABLJAK-PRIOPĆENJE ZA JAVNOST GLAVNOG AKTERA PRIČE

Nakon objave o pristupanju Željka Sabljaka HDZ-u, priopćenja za javnost Udruge Pravaš, svoje priopćenje dostavio nam je i glavni akter priče o prelazu u HDZ. Priopćenje prenosimo dolje u cijelosti, bez ispravljanja i redakcijske dorade.
Također obaviještavamo javnost i aktere ove priče, da portal Slavonska Posavina o ovom neće više objaviti niti jednog slova. Molimo aktere da nam ne šalju poruke i e-mailove, a ukoliko žele još nešto objaviti o ovom slučaju, neka pokušaju u drugim medijima.

PRIOPĆENJE

IZNENEĐEN DEMANTIJEM UDRUGE PRAVAŠ DOZVOLITE MI DA SE OČITUJEM:

            Pošto Udruga pravaš nije politička organizacija, samim time može se zaključiti da članovi udruge i udruga kao takva neće isticati nikakvu kanditaturu niti listu za Općinsko vijeće općine Nova Kapela na predstojećim lokalnim izborima, pa u želji nastavka političkog djelovanja Hrvatska demokratska zajednica se nameće kao logično i prirodno rješenje – svaka druga opcija bila bi u najmanju ruku čudna za pravaša.
             Slijedom svih događanja predsjednik OO Hdz-a iskazao mi je čast i poštovanje te me pozvao da se pridružim članstvu Hdz-e što sam i prihvatio.

Član Udruge pravaš i član Hdz

Željko Sabljak

Možda vas zanima...